Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Milyen elismerést nem adsz meg?

2020. 03. 27. | Tudatosság

Dr. Dain Heer videója alapján, melyet a bejegyzés végén magyar felirattal megnézhetsz:
 
 
“Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” Nos, tudom, hogy ez semmiségnek hangzik, de nézz csak rá egy pillanatra.
 
Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Tehát a szikra elkezdett lángra lobbanni, és nemrég egy étteremben, Rómában szó szerint egymásnak estünk, és pont jött a pincér, aki zavartan csak annyit mondott: „Ó, istenem, elnézést!” Mire én: „Semmi gond, csak épp úgy csinálunk, mint az olaszok.”

Simone Milasas, a mi világszintű koordinátorunk hallotta ezt a beszélgetést és felemelte a kezét, annyira cuki volt, felemelte a kezét, mint egy kisgyerek az oviban, mert ugye ott volt két felnőtt férfi, akik soha… és mi inkább szeretünk, mint háborúba mennénk, tudod mire gondolok.

Ez nem a mi stílusunk, nem szoktunk így egymásnak esni.

De most mégis ezt tettük, ami valamiért bulis, szórakoztató és fantasztikus volt, és erre ő felemelte a kezét, attól tartva, hogy valamelyikünk ráüvölt majd, vagy valami, nem is tudom.
Azt mondta: „Srácok, ööö, nagyon úgy tűnik, mintha itt az elismerésről lenne szó.”

Érted, én valahol elismerést vártam tőle valamiért, ő elismerést várt tőlem valamiért, és valószínűleg még ezer dologért vártunk elismerést egymástól, és egy helyben toporogtunk, amíg Simone ezt ki nem mondta.

Mire én: „Igen, igaz, erre ezen a valóságról túlról kell ránéznünk.” Tehát Gary előállt ezzel az elképesztő processzel, azt mondta:

„Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adunk meg egymásnak?”

És ezt kétszer futtattuk és ez alatt az idő alatt könnybe lábadt a szemünk az egymás iránt érzett hálától, megöleltük egymást, és azt mondtuk: „Ó, istenem, nagyon sajnálom”… Mire én: „Én is nagyon sajnálom”…

Ez nagyon jó volt! Ez tipikusan az a pillanat volt, ami igazán éberséget ad arról, hogy milyen gyorsan tudnak változni a dolgok, és hogy milyen dinamikusan. Én azt kaptam ettől, és most már egy ideje használom ezt az eszközt, és gondolkodtam egy ideig, hogy megosszam-e vagy sem, mert nem tudom, hogy van-e értelme a legtöbb ember számára.

Én tulajdonképpen így élem az életem, folyamatosan újabb lehetőségek után kutatva, miközben nem akarok beleragadni a hülyeségbe, ami normálisnak tűnik itt sok ember számára, ahol jogosan lehetsz mérges azokra, akiket szeretsz, és jogosan különülhetsz el tőlük.

Mit teremt ez az életedben? Tehát, mi kétszer futtattuk ezt a processzt, és megváltoztatott mindent, és arra jöttem rá ennek kapcsán, hogy mi ennek a valóságnak a referenciapontjain keresztül néztük és határoztuk meg azt, hogy a másikunk mit csinál helyesen vagy helytelenül.

Én azt néztem, hogy én mit csináltam helyesen vagy helytelenül, ő pedig azt nézte, hogy ő mit csinált helyesen vagy helytelenül, és még egyszer, ahogy mondtam, mi nem sokszor szoktuk ezt csinálni. Tehát amikor mégis így teszünk, vagy tettünk, úristen, az mindig nagyon intenzív és nem volt olyan bulis, mint amilyen…ahogy reméltem. Egyáltalán nem volt bulis!

Tehát ezt a processzt futtatva, “Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adunk meg egymásnak?”.

Ezt meg tudod csinálni egy kapcsolatban, tehát magaddal és bárki mással, de aztán arra sem ártana ránézned, hogy „milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?”.

 
Mert ez a valóság úgy működik, mint a Truman Show, tudjátok, a nagy kupola, amiben Truman élt és ha még nem láttátok, akkor mindenképp nézzétek meg, ez egy kiváló példa erre a valóságra.
Alapjában véve ez a fickó egy teljesen mesterségesen létrehozott valóságban él. Ez egy nagy kupola, ami számára valóságosnak tetszik, és az egyetlen mód, ahogy kijuthatna belőle, az egy hajóval lenne lehetséges, ezért a kezdetektől fogva félelmet ültetnek belé a víztől, hogy soha nem merjen hajóra szállni és elmenni onnan, és ez annyira erre a valóságra emlékeztetett, hogy: „Atyaég, mi a Truman Showban élünk”.
Amikor meglett ez a processz: „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” illetve „nem adunk meg egymásnak?” akkor vált nyilvánvalóvá számomra, mert ez történt a legjobb barátommal, és ő meg én egyből megváltoztattuk.
Tehát nem azt mondom, hogy ha ezt megcsinálod valaki mással, akkor működni fog.
Ha már ezen az úton vagy egy ideje, és hajlandó vagy egy ezen a valóságon túli valósággal rendelkezni, vagy ébernek lenni valami másra, és arra, hogy ez a valóság nem minden, akkor ez dinamikusan fog működni neked.
Ez elkezdi kinyitni azokat a helyeket, ahova eddig nem tudtál eljutni.
 
Ha még nem [vagy ezen az úton], akkor nem javaslom, hogy futtasd bárkivel, főleg olyannal, aki még nem csinálta ezt. Szóval ez az ezen a valóságon túli valóság elismerése, ezzel kapcsolatban azt vedd észre, hogy van egy világ..hogy is mondjam?

Ez a világ tulajdonképpen nagyon szigorú szabályok szerint működik arra vonatkozóan, hogy mikor vagy helyes és mikor vagy helytelen és hogy a többi embernek hogyan kell viselkednie veled ahhoz, hogy kimutassák, hogy kedvesek veled, hogy kimutassák, hogy szeretnek téged.

És ami valójában lehetséges, ami valójában elérhető, az igazából a lehetőségek és a kedvesség világa.

Ahol láthatod, ahol elismerheted, ahol hálás lehetsz az ajándékért, amit az életedben lévő emberek jelentenek neked. Nem kell rosszá tenned őket és nem kell rosszá tenned magadat és elérhető egy teljesen más lehetőség.
 
Tehát, ha hajlandó vagy megengedni magadnak, hogy rendelkezz ezzel, mi más is lehetséges?
Még egyszer, „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” POC POD…

“Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak, amit ha megadnék, az könnyedséget, örömet és ragyogást teremtene az életemben?”

És annak, akivel kapcsolatban vagy, „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adtok meg egymásnak?”

Mert amikor elkezditek elismerni egymást ezen a valóságon túl, akkor tényleg elkezd megjelenni a varázslat és az élet igazán bulissá válik!
És akkor eltűnődsz: „Miért is voltak azok a problémáim? Mire voltak jók? Miért is választanék ilyet?” Ó igen, de megtetted, jöttél, láttál, szart teremtettél, és most van egy processzed hogy kigyere belőle.
 
A fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatod a magyar feliratot:

Ha szeretnél Te is változást a világodban, és hozzájárulás lehetek:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Milyen intimitást élvezhetnél, ha nem létezne a szükség?

Észrevetted, hogy vannak dolgok, amiket kértél az életedben és elég gyorsan meg is jelentek?
És máskor meg nem jelennek meg közel sem olyan gyorsan?
Észrevetted, hogy nagyon sok minden, ha nem is minden, ami nem jelent meg olyan könnyen, azok valójában olyan dolgok, amelyekhez ragaszkodsz, hogy meglegyen és tényleg nem szükségesek számodra?

Kényszerűség vagy választás?

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk. Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Az életkor csak egy szám

Naponta bombáznak minket az öregedésről szóló elképzelésekkel. Cikkek mondják meg nekünk, mit kellene elvárni 40, 50, 60, 70 és 80 évesen az egészségünkkel, a képességeinkkel és esélyeinkkel kapcsolatban. Az orvosok gyakran azt mondják: „nos, mit vársz a te korodban?” és még a testvéreink és gyerekeink is bekerülnek a képbe, az elvárásaikkal arról, hogy mi a helyénvaló, ha túlhaladtál az akárhányadik X-en.

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget