Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Milyen elismerést nem adsz meg?

2020. 03. 27. | Tudatosság

Dr. Dain Heer videója alapján, melyet a bejegyzés végén magyar felirattal megnézhetsz:
 
 
“Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” Nos, tudom, hogy ez semmiségnek hangzik, de nézz csak rá egy pillanatra.
 
Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Tehát a szikra elkezdett lángra lobbanni, és nemrég egy étteremben, Rómában szó szerint egymásnak estünk, és pont jött a pincér, aki zavartan csak annyit mondott: „Ó, istenem, elnézést!” Mire én: „Semmi gond, csak épp úgy csinálunk, mint az olaszok.”

Simone Milasas, a mi világszintű koordinátorunk hallotta ezt a beszélgetést és felemelte a kezét, annyira cuki volt, felemelte a kezét, mint egy kisgyerek az oviban, mert ugye ott volt két felnőtt férfi, akik soha… és mi inkább szeretünk, mint háborúba mennénk, tudod mire gondolok.

Ez nem a mi stílusunk, nem szoktunk így egymásnak esni.

De most mégis ezt tettük, ami valamiért bulis, szórakoztató és fantasztikus volt, és erre ő felemelte a kezét, attól tartva, hogy valamelyikünk ráüvölt majd, vagy valami, nem is tudom.
Azt mondta: „Srácok, ööö, nagyon úgy tűnik, mintha itt az elismerésről lenne szó.”

Érted, én valahol elismerést vártam tőle valamiért, ő elismerést várt tőlem valamiért, és valószínűleg még ezer dologért vártunk elismerést egymástól, és egy helyben toporogtunk, amíg Simone ezt ki nem mondta.

Mire én: „Igen, igaz, erre ezen a valóságról túlról kell ránéznünk.” Tehát Gary előállt ezzel az elképesztő processzel, azt mondta:

„Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adunk meg egymásnak?”

És ezt kétszer futtattuk és ez alatt az idő alatt könnybe lábadt a szemünk az egymás iránt érzett hálától, megöleltük egymást, és azt mondtuk: „Ó, istenem, nagyon sajnálom”… Mire én: „Én is nagyon sajnálom”…

Ez nagyon jó volt! Ez tipikusan az a pillanat volt, ami igazán éberséget ad arról, hogy milyen gyorsan tudnak változni a dolgok, és hogy milyen dinamikusan. Én azt kaptam ettől, és most már egy ideje használom ezt az eszközt, és gondolkodtam egy ideig, hogy megosszam-e vagy sem, mert nem tudom, hogy van-e értelme a legtöbb ember számára.

Én tulajdonképpen így élem az életem, folyamatosan újabb lehetőségek után kutatva, miközben nem akarok beleragadni a hülyeségbe, ami normálisnak tűnik itt sok ember számára, ahol jogosan lehetsz mérges azokra, akiket szeretsz, és jogosan különülhetsz el tőlük.

Mit teremt ez az életedben? Tehát, mi kétszer futtattuk ezt a processzt, és megváltoztatott mindent, és arra jöttem rá ennek kapcsán, hogy mi ennek a valóságnak a referenciapontjain keresztül néztük és határoztuk meg azt, hogy a másikunk mit csinál helyesen vagy helytelenül.

Én azt néztem, hogy én mit csináltam helyesen vagy helytelenül, ő pedig azt nézte, hogy ő mit csinált helyesen vagy helytelenül, és még egyszer, ahogy mondtam, mi nem sokszor szoktuk ezt csinálni. Tehát amikor mégis így teszünk, vagy tettünk, úristen, az mindig nagyon intenzív és nem volt olyan bulis, mint amilyen…ahogy reméltem. Egyáltalán nem volt bulis!

Tehát ezt a processzt futtatva, “Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adunk meg egymásnak?”.

Ezt meg tudod csinálni egy kapcsolatban, tehát magaddal és bárki mással, de aztán arra sem ártana ránézned, hogy „milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?”.

 
Mert ez a valóság úgy működik, mint a Truman Show, tudjátok, a nagy kupola, amiben Truman élt és ha még nem láttátok, akkor mindenképp nézzétek meg, ez egy kiváló példa erre a valóságra.
Alapjában véve ez a fickó egy teljesen mesterségesen létrehozott valóságban él. Ez egy nagy kupola, ami számára valóságosnak tetszik, és az egyetlen mód, ahogy kijuthatna belőle, az egy hajóval lenne lehetséges, ezért a kezdetektől fogva félelmet ültetnek belé a víztől, hogy soha nem merjen hajóra szállni és elmenni onnan, és ez annyira erre a valóságra emlékeztetett, hogy: „Atyaég, mi a Truman Showban élünk”.
Amikor meglett ez a processz: „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” illetve „nem adunk meg egymásnak?” akkor vált nyilvánvalóvá számomra, mert ez történt a legjobb barátommal, és ő meg én egyből megváltoztattuk.
Tehát nem azt mondom, hogy ha ezt megcsinálod valaki mással, akkor működni fog.
Ha már ezen az úton vagy egy ideje, és hajlandó vagy egy ezen a valóságon túli valósággal rendelkezni, vagy ébernek lenni valami másra, és arra, hogy ez a valóság nem minden, akkor ez dinamikusan fog működni neked.
Ez elkezdi kinyitni azokat a helyeket, ahova eddig nem tudtál eljutni.
 
Ha még nem [vagy ezen az úton], akkor nem javaslom, hogy futtasd bárkivel, főleg olyannal, aki még nem csinálta ezt. Szóval ez az ezen a valóságon túli valóság elismerése, ezzel kapcsolatban azt vedd észre, hogy van egy világ..hogy is mondjam?

Ez a világ tulajdonképpen nagyon szigorú szabályok szerint működik arra vonatkozóan, hogy mikor vagy helyes és mikor vagy helytelen és hogy a többi embernek hogyan kell viselkednie veled ahhoz, hogy kimutassák, hogy kedvesek veled, hogy kimutassák, hogy szeretnek téged.

És ami valójában lehetséges, ami valójában elérhető, az igazából a lehetőségek és a kedvesség világa.

Ahol láthatod, ahol elismerheted, ahol hálás lehetsz az ajándékért, amit az életedben lévő emberek jelentenek neked. Nem kell rosszá tenned őket és nem kell rosszá tenned magadat és elérhető egy teljesen más lehetőség.
 
Tehát, ha hajlandó vagy megengedni magadnak, hogy rendelkezz ezzel, mi más is lehetséges?
Még egyszer, „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak?” POC POD…

“Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adok meg magamnak, amit ha megadnék, az könnyedséget, örömet és ragyogást teremtene az életemben?”

És annak, akivel kapcsolatban vagy, „Milyen ezen a valóságon túli elismerést nem adtok meg egymásnak?”

Mert amikor elkezditek elismerni egymást ezen a valóságon túl, akkor tényleg elkezd megjelenni a varázslat és az élet igazán bulissá válik!
És akkor eltűnődsz: „Miért is voltak azok a problémáim? Mire voltak jók? Miért is választanék ilyet?” Ó igen, de megtetted, jöttél, láttál, szart teremtettél, és most van egy processzed hogy kigyere belőle.
 
A fogaskerék ikonra kattintva kiválaszthatod a magyar feliratot:

Ha szeretnél Te is változást a világodban, és hozzájárulás lehetek:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

A szavakon túl… az Access Consciousness®-ről

Nehéz lenne néhány szóban megfogalmazni mi is az az Access Consciousness®. Talán nem is lehet szavakkal kifejezni. Egy életérzés, amit ha egyszer megéreztél, az életed része lett, onnan már semmi sem lesz ugyanaz. És akkor már nem is akarod, hogy ugyanaz legyen…

A tested a legjobb barátod: 5 eszköz, hogyan kezdd el szeretni a tested

Hogy tudnád jellemezni a kapcsolatod a testeddel?

Ha kapcsolatban lennél éppen most a testeddel, hogyan jellemeznéd? Szerető, könnyed, energikus? Stresszes, strapás és nehéz? Vagy teljesen elkerülöd, hogy ezen töprengj?
Egy dolog van, amit ritkán teszünk a testünkért, hogy elismerjük, hogy a testünk tudja, hogy mit szeretne, akkor is, ha mi nem!

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival.
Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

Mit tudnak a gyermekeid a pénzről?

Azt szeretnéd, hogy a gyermekednek ugyanolyan valósága legyen, mint neked volt, vagy az a forrás szeretnél lenni számukra, ami valami másra bátorítja őket?
Mi lenne, ha tudhatnák, amit tudnak, és bátoríthatnád őket arra, hogy a pénzzel örömük és játékosságuk legyen? Mi lenne más most számodra pénzügyileg, ha olyanokat kérdeztek volna tőled, hogy: “Mit tudsz a pénzről, amit senki más nem tud?”

Hogyan tartsunk fenn egészséges párkapcsolatot, ha össze vagyunk zárva?

Brandon Watt kapcsolati szakértő tanácsai, melyek jól jöhetnek bármikor, nem csak akkor, ha össze vagytok zárva…

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget