Mi az az Access Consciousness®?

 

Valami, ami az egész életed megváltoztatja, ha választod…   smile

Legyen minden könnyedebb és örömtelibb!

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Mi a szösz az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness® különböző eszközöket és technikákat foglal magába, melyek hozzásegítenek a tudatosabb élethez. Segít, hogy önmagad lehess és azt az életet éld, amit szeretnél. A tudatosabb választásaiddal lehetőséged lesz arra, hogy megváltoztasd az életedben azt, amit mindig is meg szerettél volna változtatni.

Milyen életet szeretnél?

Mi lenne, ha mindaz, amit szeretnél, megvalósulhatna?

Mi van akkor, ha bármi lehetséges?

Az Access célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak. Azaz a tudatosság mindenkiben ott van, csak a legtöbben ki szeretnénk agyalni a megoldásokat, válaszokat keresünk, ahelyett, hogy kérdésben lennénk.

Veled hányszor fordult elő, hogy érezted, hogy mit kellene tenned, de kiagyaltad, hogy a biztonságos, okos megoldás az, ha mást választasz? Később pedig kiderült, hogy amit korábban gondoltál, amiről lebeszélted magad, az volt a helyes út.

Ez a tudatosság. Amikor már nem kiagyalni szeretnéd mit tegyél, hanem ösztönösen érzed mit kell választanod és mered azt választani. Észérvek nélkül. Ha minden nap így teszel, megváltoztathatod a valóságod. Minden könnyebben és örömtelibben fog menni.

Mi lenne, ha Te alakíthatnád az életed olyanná, amilyenné szeretnéd?

Mi van, ha a kulcs a Te kezedben van?

Nem kell hinned semmiben. Nem kell lemondanod arról, amit szeretsz vagy ami jól működik az életedben. Az Access eszközeinek használatával egyszerűen csak lehetőséget kapsz arra, hogy minden sokkal élvezetesebb, könnyedebb legyen. Megváltoztathatod azt, ami nem működik az életedben. 

Az Access-nek nincsenek válaszai, csak kérdései. A kérdések segítenek Neked, hogy megtaláld a saját utad, hogy megtaláld azt, hogy mi működik neked, mi az ami boldoggá tesz. A kérdésekkel könnyebben észreveszed a lehetőségeidet, amivel új dolgokat teremthetsz az életedben.

A választás a Tiéd…

Az Access eszközeiről itt olvashatsz.

 

Továbbiak az alábbi videóban megtekinthetőek, magyar felirattal. 

Ha új még Neked és érdekel az Access Consciousness® világa, mindenképpen ajánlom, hogy nézd meg.

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Milyen intimitást élvezhetnél, ha nem létezne a szükség?

Észrevetted, hogy vannak dolgok, amiket kértél az életedben és elég gyorsan meg is jelentek?
És máskor meg nem jelennek meg közel sem olyan gyorsan?
Észrevetted, hogy nagyon sok minden, ha nem is minden, ami nem jelent meg olyan könnyen, azok valójában olyan dolgok, amelyekhez ragaszkodsz, hogy meglegyen és tényleg nem szükségesek számodra?

Amikor a gyerekek használják az Access Consciousness® eszközeit

Igen, a gyerekek is használ(hat)ják. Csak szólok, hogy lásd, mennyire egyszerűen is tud működni… ha nem agyaljuk túl. Nem csak az Access-t. Talán az egész életet.

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Milyen hatása van a gyermekekre az Access Bars®-nak?

Dr. David Biddle Bars Facilitátor saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. „Hogyan segíthetünk ezeknek a gyerekeknek abban, hogy jobban tudjanak működni az iskolában? Felvetette, hogy Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését és megkönnyítheti számukra a tanulást és a tanult információk megőrzését.

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousness®-t

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousnesst. Minden alkalommal, amikor használom az egyik eszközét, van egy hang a fejemben, ami azt mondja: „Ez túl könnyű, hogy igaz legyen.” Minden alkalommal, amikor a „szekta” szó felmerül, előfordul, hogy az egyik humorista barátom azzal csúfol, hogy „szektás lettem”, vagy amikor kijön egy cikk, ami biztosan álltja, hogy az Access egy szekta – én megkérdőjelezem.

Mit tudok kezdeni a fájdalommal?

Elgondolkodtam a fájdalmakon és azon, hogy mit tehetünk velük. Illetve, hogy vajon hányféle nézőpont és hiedelem kapcsolódik hozzájuk?

Az Access Consciousness® eszközei 2.

Az Access Consciousness® további eszközeinek áttekintése, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben és rendszeres használatukkal több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Az Access Consciousness® eszközei

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Hogyan lépjünk ki a megfelelési kényszer csapdájából?

Életünk során számos alkalommal, számos embernek akarunk megfelelni, ami sokáig fel sem tűnik, nem tudatosul. Gyermekként hozzászoktunk, hogy különböző elvárások alapján teljesítsünk, akár otthon, akár az iskolában, ami később is megmarad, tanult programmá válik. A megfelelési kényszer már gyermekkorban megjelenhet a környezet hatására és az önbizalomhiány kialakulásának táptalaja.

A tudatosság és ami mögötte van, avagy mi is az a tudatosság?

Napjainkban szinte mindenben létezik már tudatos. Tudatos táplálkozás, tudatos életmód, tudatos családtervezés, tudatos nevelés, tudatos vásárló, tudatos pénzügyek… Hosszú lenne a lista, ha mindent fel szeretnénk sorolni. Sokan gondolják, hogy ha ezek közül néhány dologban “tudatosak”, akkor már mindent megtettek. Közben mégis öntudatlanul élik az életüket.