Mi az az Access Consciousness®?

 

Valami, ami az egész életed megváltoztatja, ha választod…   smile

Legyen minden könnyedebb és örömtelibb!

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Mi a szösz az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness® különböző eszközöket és technikákat foglal magába, melyek hozzásegítenek a tudatosabb élethez. Segít, hogy önmagad lehess és azt az életet éld, amit szeretnél. A tudatosabb választásaiddal lehetőséged lesz arra, hogy megváltoztasd az életedben azt, amit mindig is meg szerettél volna változtatni.

Milyen életet szeretnél?

Mi lenne, ha mindaz, amit szeretnél, megvalósulhatna?

Mi van akkor, ha bármi lehetséges?

Az Access célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak. Azaz a tudatosság mindenkiben ott van, csak a legtöbben ki szeretnénk agyalni a megoldásokat, válaszokat keresünk, ahelyett, hogy kérdésben lennénk.

Veled hányszor fordult elő, hogy érezted, hogy mit kellene tenned, de kiagyaltad, hogy a biztonságos, okos megoldás az, ha mást választasz? Később pedig kiderült, hogy amit korábban gondoltál, amiről lebeszélted magad, az volt a helyes út.

Ez a tudatosság. Amikor már nem kiagyalni szeretnéd mit tegyél, hanem ösztönösen érzed mit kell választanod és mered azt választani. Észérvek nélkül. Ha minden nap így teszel, megváltoztathatod a valóságod. Minden könnyebben és örömtelibben fog menni.

Mi lenne, ha Te alakíthatnád az életed olyanná, amilyenné szeretnéd?

Mi van, ha a kulcs a Te kezedben van?

Nem kell hinned semmiben. Nem kell lemondanod arról, amit szeretsz vagy ami jól működik az életedben. Az Access eszközeinek használatával egyszerűen csak lehetőséget kapsz arra, hogy minden sokkal élvezetesebb, könnyedebb legyen. Megváltoztathatod azt, ami nem működik az életedben. 

Az Access-nek nincsenek válaszai, csak kérdései. A kérdések segítenek Neked, hogy megtaláld a saját utad, hogy megtaláld azt, hogy mi működik neked, mi az ami boldoggá tesz. A kérdésekkel könnyebben észreveszed a lehetőségeidet, amivel új dolgokat teremthetsz az életedben.

A választás a Tiéd…

Az Access eszközeiről itt olvashatsz.

 

Továbbiak az alábbi videóban megtekinthetőek, magyar felirattal. 

Ha új még Neked és érdekel az Access Consciousness® világa, mindenképpen ajánlom, hogy nézd meg.

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Milyen elismerést nem adsz meg?

Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?
Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

Te miért lehetsz hálás?

Mit jelent számodra a hála?
A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

A tested a legjobb barátod: 5 eszköz, hogyan kezdd el szeretni a tested

Hogy tudnád jellemezni a kapcsolatod a testeddel?

Ha kapcsolatban lennél éppen most a testeddel, hogyan jellemeznéd? Szerető, könnyed, energikus? Stresszes, strapás és nehéz? Vagy teljesen elkerülöd, hogy ezen töprengj?
Egy dolog van, amit ritkán teszünk a testünkért, hogy elismerjük, hogy a testünk tudja, hogy mit szeretne, akkor is, ha mi nem!

Hogyan húzzál energiát úgy, mint egy tornádó?

Szeretnéd tudni, hogy hogyan kell energiát húzni? Tudod mit? Már csinálod is! Egyszerűen nem tudsz létezni energiahúzás nélkül. De szeretnéd jobban csinálni, szeretnél jobb lenni benne? Szeretnél energiát húzni erősebben?

Hogyan építsd a lehetőségek izmát?

Problémás gyerek voltál? Amikor kicsi voltál, az egyetlen alkalom, amikor a szüleid figyeltek rád, amikor elestél és beütötted magadat vagy beteg voltál?
Megtanultad, hogy problémát kell létrehozni, hogy az emberek figyeljenek rád és közelebb kerülhess hozzájuk?

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

Mit fognak mások szólni?

Azt hiszem nem sok olyan ember él a Földön, akinek ne lett volna hasonló gondolata élete során legalább egyszer: “Mit fognak mások szólni?” Ha neked még sosem volt ezzel gondod, szerencsésnek tudhatod magad.

Kényszerűség vagy választás?

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk. Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

Amit születésed pillanatában el kellett volna mondani

Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.
Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.