Mi az az Access Consciousness®?

 

Valami, ami az egész életed megváltoztatja, ha választod…   smile

Legyen minden könnyedebb és örömtelibb!

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Mi a szösz az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness® különböző eszközöket és technikákat foglal magába, melyek hozzásegítenek a tudatosabb élethez. Segít, hogy önmagad lehess és azt az életet éld, amit szeretnél. A tudatosabb választásaiddal lehetőséged lesz arra, hogy megváltoztasd az életedben azt, amit mindig is meg szerettél volna változtatni.

Milyen életet szeretnél?

Mi lenne, ha mindaz, amit szeretnél, megvalósulhatna?

Mi van akkor, ha bármi lehetséges?

Az Access célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak. Azaz a tudatosság mindenkiben ott van, csak a legtöbben ki szeretnénk agyalni a megoldásokat, válaszokat keresünk, ahelyett, hogy kérdésben lennénk.

Veled hányszor fordult elő, hogy érezted, hogy mit kellene tenned, de kiagyaltad, hogy a biztonságos, okos megoldás az, ha mást választasz? Később pedig kiderült, hogy amit korábban gondoltál, amiről lebeszélted magad, az volt a helyes út.

Ez a tudatosság. Amikor már nem kiagyalni szeretnéd mit tegyél, hanem ösztönösen érzed mit kell választanod és mered azt választani. Észérvek nélkül. Ha minden nap így teszel, megváltoztathatod a valóságod. Minden könnyebben és örömtelibben fog menni.

Mi lenne, ha Te alakíthatnád az életed olyanná, amilyenné szeretnéd?

Mi van, ha a kulcs a Te kezedben van?

Nem kell hinned semmiben. Nem kell lemondanod arról, amit szeretsz vagy ami jól működik az életedben. Az Access eszközeinek használatával egyszerűen csak lehetőséget kapsz arra, hogy minden sokkal élvezetesebb, könnyedebb legyen. Megváltoztathatod azt, ami nem működik az életedben. 

Az Access-nek nincsenek válaszai, csak kérdései. A kérdések segítenek Neked, hogy megtaláld a saját utad, hogy megtaláld azt, hogy mi működik neked, mi az ami boldoggá tesz. A kérdésekkel könnyebben észreveszed a lehetőségeidet, amivel új dolgokat teremthetsz az életedben.

A választás a Tiéd…

Az Access eszközeiről itt olvashatsz.

 

Továbbiak az alábbi videóban megtekinthetőek, magyar felirattal. 

Ha új még Neked és érdekel az Access Consciousness® világa, mindenképpen ajánlom, hogy nézd meg.

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Érdekes nézőpont

Amit sokszor nem veszel észre, az a különböző választásaid. Amikor sárgarépa levessel vagy körülvéve és egész életedben sárgarépa levesben úsztál, a végén azt hiszed, hogy sárgarépa vagy, de mi van, ha nem?
Amikor ilyen dolgok vesznek körül, az történik, hogy egy másik választást kell meghoznod magadért, hogy letisztázd, hogy valójában mi a valóságod, mi az a választás, ami elérhető számodra és hogy könnyítheted meg magadnak.

Az engedély csapda

Az engedélyre várakozás azon az elképzelésen alapul, hogy valaki más ítéletének van értéke arról, hogy milyennek kellene lennünk, mit kellene tennünk, vagy hogyan kellene kinéznünk. Miért gondolod, hogy ennek lenne értéke? Milyen messzire kell mennünk attól, ami igaz számunkra, ahhoz, hogy valaki más ítéletét nagyobbá tegyük a miénknél?

Mi az, amit kérsz?

Van egy bámulatos eszköz, ami a korodtól, bőrszínedtől, vallásodtól, bevételedtől, IQ-dtól, és hit rendszereidtől függetlenül működik, és mindannyiunk számára elérhető, hogy használjuk. Mégis, úgy tűnik, valójában csak kevesen ölelik magukhoz erejét. Úgy hívják:
“Kérjetek és megadatik néktek.”

Az életkor csak egy szám

Naponta bombáznak minket az öregedésről szóló elképzelésekkel. Cikkek mondják meg nekünk, mit kellene elvárni 40, 50, 60, 70 és 80 évesen az egészségünkkel, a képességeinkkel és esélyeinkkel kapcsolatban. Az orvosok gyakran azt mondják: „nos, mit vársz a te korodban?” és még a testvéreink és gyerekeink is bekerülnek a képbe, az elvárásaikkal arról, hogy mi a helyénvaló, ha túlhaladtál az akárhányadik X-en.

Választod-e akkor is?

Van, hogy érzed, hogy ott állsz egy ajtó előtt… Hívogat ami mögötte van, de nem lépsz át, mert… (Ide jöhetnek a kifogások.) Mi ez? Félelem, megfelelési kényszer? Félsz, hogy amit eddig ismertél eltűnik, félsz, hogy nem értenek majd meg, elveszítesz valakit vagy hogy rosszá tesznek, nem értenének meg? És amúgyis teljesen irracionális?

Mit tudnak a gyermekeid a pénzről?

Azt szeretnéd, hogy a gyermekednek ugyanolyan valósága legyen, mint neked volt, vagy az a forrás szeretnél lenni számukra, ami valami másra bátorítja őket?
Mi lenne, ha tudhatnák, amit tudnak, és bátoríthatnád őket arra, hogy a pénzzel örömük és játékosságuk legyen? Mi lenne más most számodra pénzügyileg, ha olyanokat kérdeztek volna tőled, hogy: “Mit tudsz a pénzről, amit senki más nem tud?”

5 eszköz, hogyan hagyjunk fel a töprengéssel, és kezdjünk el élni

Töprengő vagy? Nappali álmodozó? Legnagyobb részben úgy találod magad, hogy a fejedben élsz?

Arról van szó, hogy arra tanítottak minket, hogy az eszünket használjuk, még akkor is, ha az életünk teremtéséről beszélünk. Valójában, ahogy én látom, az elméd tulajdonképpen egy kontrolláló mechanizmus, nem pedig a lehetőségek mechanizmusa.

Hogyan tartsunk fenn egészséges párkapcsolatot, ha össze vagyunk zárva?

Brandon Watt kapcsolati szakértő tanácsai, melyek jól jöhetnek bármikor, nem csak akkor, ha össze vagytok zárva…

A múlthoz való ragaszkodás korlátozó?

Gyakran kapod magad azon, hogy a múltra hivatkozol? A múlt tapasztalatait használod igazolásként a mostani tetteidre?

Sok emberrel dolgoztam, akik szabadok akartak lenni, és nem vették észre, hogy a múlthoz való ragaszkodásuk teremti a jelenbeli korlátozásaikat. Az a helyzet az elmúlthoz való ragaszkodással, hogy nem teszi lehetővé a továbblépést. Mivel a legkisebb energia is, amit a múlthoz való ragaszkodásba teszel, olyan energia, amit nem a jelened és a jövőd teremtéséhez használsz.

Hogyan érezzük jól magunkat ezekben a zűrzavaros időkben?

A koronavírus járvány példa nélküli káoszt teremtett globálisan.
Az utazásokat világszerte felfüggesztették. Az iskolák és éttermek bezártak. A részvények árfolyama zuhan. A Föld lakosságának több, mint a fele van karanténban, ezrek betegszenek meg és emberek halnak meg.
Mindannyiunkban megvan az a természetes hajlam, hogy túlélő üzemmódba kapcsoljunk, amint a dolgok igazán nehézzé válnak.
Mi lenne lehetséges, ha azt választjuk, hogy túlmegyünk azon, hogy megpróbálunk túlélni és valójában megtaláljuk a módot arra, hogy jól érezzük magunkat és teremtsük az életünket?