Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Az Access Consciousness® eszközei

2019. 07. 23. | Access Consciousness®

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

A kérdések

Az egyik alapeszköz a kérdések használata. Bármikor, amikor úgy érzed, hogy elakadtál, tegyél fel egy kérdést magadnak azzal kapcsolatban, ami foglalkoztat, vagy ahol elakadást érzel. Például:

  • Mi ez?
  • Mit tehetek vele?
  • Meg tudom változtatni?
  • Hogyan tudom ezt megváltoztatni?

Amikor használod a kérdéseket, a tanult mintákkal ellentétben, ne akard mindenáron megválaszolni őket, hiszen a cél nem az, hogy megtaláld a tökéletes választ. A válaszok megkötnek, a kérdések felszabadítanak, új lehetőségeket nyitnak meg. Bármikor, amikor felteszel egy kérdést, kinyílik a tér és éberséget kapsz, könnyebben veszed észre azt, ami körülötted történik. 

A kérdések a megengedésen alapulnak. Ha előre elképzeljük a választ, illetve tudni véljük minek kellene történnie, azzal megállítjuk a folyamatokat, hiszen ilyenkor csak egy lehetséges megoldásban gondolkodunk. Ezek miatt inkább nyitott kérdéseket használunk, az igen/nem és a “miért” jellegű kérdéseknek nincs értelme, válaszokat várunk általuk.

További kérdések, amik segíthetnek:

  • Mi a jó nekem ebben, amit nem veszek észre?
  • Mi más lehetséges még?
  • Hogyan lehet ez még ennél is jobb?
  • Mi az, ami eddig nem volt lehetséges, de most igen?
  • Ha senki és semmi nem számítana, mit választanék?

Ne félj magadnak is kérdéseket kitalálni, bármi jó lehet, ami eszedbe jut és a megengedés teréből táplálkozik. Ha hajlandóak vagyunk az irányítást kiadni a kezünkből és nem kizárni semmit, csak várni mi bukkan fel a kérdésünkre, akkor meglepő és csodás dolgok történhetnek velünk.

A Tisztító mondat

A tisztító mondat szintén az Access Consciuosness® egyik eszköze. Amikor felteszünk egy kérdést, az különböző érzéseket, nézőpontokat, ítéleteket és energiákat hoz fel bennünk az adott témával kapcsolatban. Minden olyat, ami korlátoz vagy megrekeszt minket, de lehet nem is tudunk róla. 

A tisztító mondatot arra találták ki, hogy energiákat hozzon fel és megtisztítsa azokat, anélkül, hogy tudnánk, hogy mi az, ami gátol minket. Úgy hozták létre, hogy a logikus elmét megkerülje, teret engedve a tudatos működésünknek. Nem kell tehát értenünk, csak felteszünk egy kérdést, ami felhozza a kapcsolódó, korlátozásokból és ítéletekből álló energiákat. Ezeket az energiákat pedig elpusztítjuk a tisztító mondattal, ami így hangzik:

“Helyes és helytelen, jó és rossz, POC és POD, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl”.  

Még több eszköz: itt.

 

Az alábbi videóban dr. Dain Heer magyarázza a tisztító mondatot, magyar felirattal nézhető.

Ha a videó nem jelenik meg, engedélyezd a marketing sütiket is!
Engedélyezem

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

A tested a legjobb barátod: 5 eszköz, hogyan kezdd el szeretni a tested

Hogy tudnád jellemezni a kapcsolatod a testeddel?

Ha kapcsolatban lennél éppen most a testeddel, hogyan jellemeznéd? Szerető, könnyed, energikus? Stresszes, strapás és nehéz? Vagy teljesen elkerülöd, hogy ezen töprengj?
Egy dolog van, amit ritkán teszünk a testünkért, hogy elismerjük, hogy a testünk tudja, hogy mit szeretne, akkor is, ha mi nem!

Te miért lehetsz hálás?

Mit jelent számodra a hála?
A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival.
Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Milyen elismerést nem adsz meg?

Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.