Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Az Access Consciousness® eszközei

2019. 07. 23. | Access Consciousness®

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

A kérdések

Az egyik alapeszköz a kérdések használata. Bármikor, amikor úgy érzed, hogy elakadtál, tegyél fel egy kérdést magadnak azzal kapcsolatban, ami foglalkoztat, vagy ahol elakadást érzel. Például:

  • Mi ez?
  • Mit tehetek vele?
  • Meg tudom változtatni?
  • Hogyan tudom ezt megváltoztatni?

Amikor használod a kérdéseket, a tanult mintákkal ellentétben, ne akard mindenáron megválaszolni őket, hiszen a cél nem az, hogy megtaláld a tökéletes választ. A válaszok megkötnek, a kérdések felszabadítanak, új lehetőségeket nyitnak meg. Bármikor, amikor felteszel egy kérdést, kinyílik a tér és éberséget kapsz, könnyebben veszed észre azt, ami körülötted történik. 

A kérdések a megengedésen alapulnak. Ha előre elképzeljük a választ, illetve tudni véljük minek kellene történnie, azzal megállítjuk a folyamatokat, hiszen ilyenkor csak egy lehetséges megoldásban gondolkodunk. Ezek miatt inkább nyitott kérdéseket használunk, az igen/nem és a “miért” jellegű kérdéseknek nincs értelme, válaszokat várunk általuk.

További kérdések, amik segíthetnek:

  • Mi a jó nekem ebben, amit nem veszek észre?
  • Mi más lehetséges még?
  • Hogyan lehet ez még ennél is jobb?
  • Mi az, ami eddig nem volt lehetséges, de most igen?
  • Ha senki és semmi nem számítana, mit választanék?

Ne félj magadnak is kérdéseket kitalálni, bármi jó lehet, ami eszedbe jut és a megengedés teréből táplálkozik. Ha hajlandóak vagyunk az irányítást kiadni a kezünkből és nem kizárni semmit, csak várni mi bukkan fel a kérdésünkre, akkor meglepő és csodás dolgok történhetnek velünk.

A Tisztító mondat

A tisztító mondat szintén az Access Consciuosness® egyik eszköze. Amikor felteszünk egy kérdést, az különböző érzéseket, nézőpontokat, ítéleteket és energiákat hoz fel bennünk az adott témával kapcsolatban. Minden olyat, ami korlátoz vagy megrekeszt minket, de lehet nem is tudunk róla. 

A tisztító mondatot arra találták ki, hogy energiákat hozzon fel és megtisztítsa azokat, anélkül, hogy tudnánk, hogy mi az, ami gátol minket. Úgy hozták létre, hogy a logikus elmét megkerülje, teret engedve a tudatos működésünknek. Nem kell tehát értenünk, csak felteszünk egy kérdést, ami felhozza a kapcsolódó, korlátozásokból és ítéletekből álló energiákat. Ezeket az energiákat pedig elpusztítjuk a tisztító mondattal, ami így hangzik:

“Helyes és helytelen, jó és rossz, POC és POD, mind a 9, rövidek, fiúk és túlontúl”.  

Még több eszköz: itt.

 

Az alábbi videóban dr. Dain Heer magyarázza a tisztító mondatot, magyar felirattal nézhető.

Ha a videó nem jelenik meg, engedélyezd a marketing sütiket is!
Engedélyezem

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Hogyan lépjünk ki a megfelelési kényszer csapdájából?

Életünk során számos alkalommal, számos embernek akarunk megfelelni, ami sokáig fel sem tűnik, nem tudatosul. Gyermekként hozzászoktunk, hogy különböző elvárások alapján teljesítsünk, akár otthon, akár az iskolában, ami később is megmarad, tanult programmá válik. A megfelelési kényszer már gyermekkorban megjelenhet a környezet hatására és az önbizalomhiány kialakulásának táptalaja.

Mit fognak mások szólni?

Azt hiszem nem sok olyan ember él a Földön, akinek ne lett volna hasonló gondolata élete során legalább egyszer: “Mit fognak mások szólni?” Ha neked még sosem volt ezzel gondod, szerencsésnek tudhatod magad.

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival.
Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

Hogyan húzzál energiát úgy, mint egy tornádó?

Szeretnéd tudni, hogy hogyan kell energiát húzni? Tudod mit? Már csinálod is! Egyszerűen nem tudsz létezni energiahúzás nélkül. De szeretnéd jobban csinálni, szeretnél jobb lenni benne? Szeretnél energiát húzni erősebben?

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget