Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Mit fognak mások szólni?

2020. 01. 10. | Tudatosság

Azt hiszem nem sok olyan ember él a Földön, akinek ne lett volna hasonló gondolata élete során legalább egyszer: “Mit fognak mások szólni?”. Ha neked még sosem volt ezzel gondod, szerencsésnek tudhatod magad.

Egész kisgyermekkorban is okozhat gátlásokat ez a kis gondolatocska, ami sokunknál felnőtt korban is megmarad. Minél kisebb, zártabb egy közösség, annál nagyobb jelentőséget tulajdoníthatunk neki. Egy bizonyos fokig normális, hogy szeretnénk beilleszkedni a környezetünkbe, szeretnénk, hogy mások elfogadjanak. De amikor már a saját vágyainknak nem tudunk hangot adni emiatt és átmegyünk bólogató kutyába, hogy azt tegyük, amit mások várnak tőlünk, ott már bizony érdemes a sarkunkra állni!

Több oka lehet annak, ha nem mered vállalni azt, aki vagy. Félsz, hogy kinevetnek, számon kérnek, megítélnek, netán hülyének néznek vagy csak szégyelled magad mások előtt. Amíg ezeken az érzéseken, gondolatokon nem tudsz túllépni, addig nem tudod azt az életet élni, amit szeretnél.

A napokban felmerült bennem, hogy sokáig nem mertem én sem sok dologban vállalni azt, aki vagyok és leginkább azt, amit csinálok. Volt egy olyan érdekes nézőpontom, hogy ha mondjuk közösségi oldalon kiteszem, hogy mivel foglalkozom, és az ismerőseim látják, azt fogják gondolni, hogy csak nyomulni szeretnék és “rájuk tukmálni”.

Vagy mi van, ha mások szerint hülyeség és amúgy is béna vagyok? És mi van akkor, ha valamit még nem tudok és pont egy olyan feladatot kapok? Inkább felkészülök minden lehetőségre, hogy tökéletesen csináljam, mert mit szólnának… Ugye érted? smile

De mi van, ha valakinek hozzájárulás lehetsz az életéhez azzal, aki vagy és amit csinálsz? 

Mi van, ha régóta keresett már valakit, aki azzal foglalkozik, amivel te? És nemhogy nem tolakodásnak veszi, hanem a legnagyobb ajándék számára, amit éppen kaphatott? Mi van, ha érdekesnek találják a hobbid, ha mások tehetségesnek látnak, vagy ha valaki általad nyer magabiztosságot ahhoz, hogy ő is felvállalja magát?

Mi az a hozzájárulás ami lehetsz másoknak, ha vállalod Önmagad?

Mi az a nézőpont, ami benne tart a bujkálásban?

Mi az, amit eddig rejtegettél, és ha nem rejtegetnéd tovább, új lehetőségek nyílnának meg előtted és mások előtt?

Mi az az álom, ami megvalósulhat, ha mered vállalni Önmagad?

Hajlandó vagy-e megengedni bárkinek, hogy azt gondoljon rólad amit csak akar?

Most van itt az idő, hogy kilépj a fényre és megmutasd magad?

Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy vállald Önmagad és jól jönne egy kis kezdőlökés:

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Amikor a gyerekek használják az Access Consciousness® eszközeit

Igen, a gyerekek is használ(hat)ják. Csak szólok, hogy lásd, mennyire egyszerűen is tud működni… ha nem agyaljuk túl. Nem csak az Access-t. Talán az egész életet.

Kényszerűség vagy választás?

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk. Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival.
Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

Hogyan húzzál energiát úgy, mint egy tornádó?

Szeretnéd tudni, hogy hogyan kell energiát húzni? Tudod mit? Már csinálod is! Egyszerűen nem tudsz létezni energiahúzás nélkül. De szeretnéd jobban csinálni, szeretnél jobb lenni benne? Szeretnél energiát húzni erősebben?

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousness®-t

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousnesst. Minden alkalommal, amikor használom az egyik eszközét, van egy hang a fejemben, ami azt mondja: „Ez túl könnyű, hogy igaz legyen.” Minden alkalommal, amikor a „szekta” szó felmerül, előfordul, hogy az egyik humorista barátom azzal csúfol, hogy „szektás lettem”, vagy amikor kijön egy cikk, ami biztosan álltja, hogy az Access egy szekta – én megkérdőjelezem.