Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Kényszerűség vagy választás?

2019. 11. 28. | Tudatosság

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk.
Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

Amikor választásból szükségszerűségbe mész át, elkezded utálni a saját választásodat, mert azt hiszed, hogy muszáj.
Például, ha nem dolgozol, és munkát keresel, és hirtelen találsz egy állást, eleinte választás valószínűleg. Az egyik remek dolog ebben, hogy lesz pénzed, kikerülsz abból a helyzetből, ahol azt érzed, hogy anyagilag nem tudod azt teremteni, amit szeretnél.

Úgyhogy eleinte választás, de ha nem veszed észre, hogy folyamatosan választod azt, hogy eljársz erre a munkahelyre, – még mindig van választásod, hogy eljárj oda, mert ki is szállhatnál, abba is hagyhatnád – akkor kényszerűséggé válik legtöbbek számára. Utálják azt, hogy munkába kell menniük vagy utálják a tényt, hogy épp erre a bizonyos munkahelyre kell járni.

A kapcsolatokkal ugyanez van. Amikor valakik összejönnek, ezt látod: “Te jó ég! Mennyire csodás! Imádok itt lenni!” Aztán egy hónappal később, vagy három hónappal, vagy három évvel később elkezdik nem szeretni a tényt, hogy ebben a kapcsolatban élnek, és azt érzik, hogy minden választástól megfosztották őket. Nem veszik észre, hogy ők választják, hogy ott maradnak minden nap újra meg újra.

Valahányszor kényszerűségből választásba mész át, akkor a neheztelésből is kijössz. Ezzel pedig az van, hogy ha valóban elismered, hogy van képességed választani és hogy te választottad ezt a helyzetet, és hogy folyamatosan választod, akkor elkezded visszanyerni az erődet és képességedet, hogy elkezdd teremteni az életedet és felfedezd az elköteleződésedet a saját életedhez, és ez az, ami a választásaidnak erőt ad. Tehát, sokan hoztok választásokat, de nem veszitek észre, hogy ti hozzátok őket, ezért belementek a neheztelésbe. Ezt teremti a kényszerűség.

Most gondolj valamire: egy választásra, ami miatt neheztelsz. Talán az, hogy kapcsolatban vagy valakivel, talán, hogy a főnököd ingyen focimeccs jegyeket ad, és régen tényleg szeretted a focit, de most neheztelsz, mert úgy érzed, hogy kényszerből mész azokra a francos meccsekre, vagy valami hasonló.

Gondolj valamire, amit kényszerré tettél, és ami miatt sértődött vagy, és mindazt, amit azért tettél, hogy ezt kényszerré tedd, ahelyett, hogy észrevedd, hogy valójában választás, és tudatosítanád újra, hogy ez egy választás, elpusztítanád és nemteremtetté tennéd-e? Poc Pod

Mi az, amit kényszerré teszel, ami ha a választásod volna, az megsemmisítené a neheztelést? Mindent, ami ez, hajlandó lennél semmissé és nem teremtetté tenni? Poc Pod

Miről döntötted el, hogy kényszer, és tetted kényszerré, ami valójában választás, amit ha választásként ismernél el, az kiemelne a neheztelésből, ellenállásból és reagálásból? Mindent, ami ez, hajlandó lennél-e elpusztítani és nem teremtetté tenni? Poc Pod

Most, hogy éber lettél rá, el tudod mozdítani a dolgaidat. Meg tudod változtatni, méghozzá úgy, hogy ha bármit észreveszel, amit kényszerré tettél, azt mondod: “Mindent, amit azért tettem, hogy ezt kényszerré tegyem, elpusztítom és nem teremtetté teszem!” Poc Pod

Szabadulj meg a kényszerektől, kerülj választásba! Ezzel megszűnik a nagy része az ellenállásnak, reagálásnak és a nehezteléseknek, amik az életed részei voltak, ami senkinek sem buli.

Dr. Dain Heer youtube videója alapján lejegyzetelte: Kemény Ágnes

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd Te is a kezedbe venni az irányítást, kezdd itt:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousness®-t

Én minden nap megkérdőjelezem az Access Consciousnesst. Minden alkalommal, amikor használom az egyik eszközét, van egy hang a fejemben, ami azt mondja: „Ez túl könnyű, hogy igaz legyen.” Minden alkalommal, amikor a „szekta” szó felmerül, előfordul, hogy az egyik humorista barátom azzal csúfol, hogy „szektás lettem”, vagy amikor kijön egy cikk, ami biztosan álltja, hogy az Access egy szekta – én megkérdőjelezem.

Mit tudok kezdeni a fájdalommal?

Elgondolkodtam a fájdalmakon és azon, hogy mit tehetünk velük. Illetve, hogy vajon hányféle nézőpont és hiedelem kapcsolódik hozzájuk?

Az Access Consciousness® eszközei 2.

Az Access Consciousness® további eszközeinek áttekintése, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben és rendszeres használatukkal több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?
Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

A szavakon túl… az Access Consciousness®-ről

Nehéz lenne néhány szóban megfogalmazni mi is az az Access Consciousness®. Talán nem is lehet szavakkal kifejezni. Egy életérzés, amit ha egyszer megéreztél, az életed része lett, onnan már semmi sem lesz ugyanaz. És akkor már nem is akarod, hogy ugyanaz legyen…