Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Milyen hatása van a gyermekekre az Access Bars®-nak?

2019. 09. 06. | Access Bars®

Az Access Bars kortól és nemtől, egészségi állapottól stb. függetlenül alkalmazható. Így természetesen gyermekeknél is, akik még könnyedebben és gyorsabban fogadják be, mint a felnőttek. Nekem 2 lányom van, most 7 évesek és a napokban kezdték az iskolát. Egyedül nevelem őket, korábban előfordult, hogy azt láttam, hogy nem tudnak mit kezdeni bizonyos érzésekkel, helyzetekkel. Az elmúlt 9 hónapban rendszeresen kaptak tőlem Bars kezelést, legalább hetente egyszer. Azóta észrevettem, hogy sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek.

Az alábbi cikk egy Mallorca szigetén megvalósított programról szól.

Az Access Bars® megváltoztatja az iskolában rosszul teljesítő, rosszul viselkedő gyerekek életét.

Új remény ébredt Mallorca szigetén az iskolában bukdácsoló, az iskolai keretekkel küszködő gyerekek számára, köszönhetően Dr. David Biddle Bars Facilitátornak és kiropraktőrnek. Biddle a saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. A lánya 25 fős osztályában csak 3-4 olyan gyermek volt, akik nem buktak meg valamely tárgyból, és igen gyakori, hogy egy gyereknél a 8 tantárgyból 5 vagy 6 tárgyból történik bukás.

Az iskola által felajánlott egyetlen alternatív segítség egy olyan tanulószoba lehetősége, amely a gyermekek számára további 2 óra tantermi bennülést jelent minden nap, az alapvető 7 óra tantermi bennülésen felül.

Biddle azon tűnődött „Hogyan segíthetünk ezeknek a gyerekeknek abban, hogy jobban tudjanak működni az iskolában? Felvetette, hogy Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését és megkönnyítheti számukra a tanulást és a tanult információk megőrzését.

Ő és 7 másik Bars Facilitátor együtt 5 ingyenes Bars kezelést ajánlottak fel az iskolában bukdácsoló gyerekeknek. A helyi újságnak köszönhetően olyan nagy figyelmet kaptak, hogy az eseményen 50 gyerek jelent meg Biddle praxisában, hogy Bars kezelést kaphassanak. A 7 önként jelentkező Bars Facilitátor fél-fél órás kezeléseket adott 3-4 óra hosszan. 

Kép: www.access-consciousness-blog.com

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg. Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”

Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei. Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása. Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.”

A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik.
Biddle eredeti terve az volt, hogy a gyerekeket és a szülőket egymás mellett feküdve kezelik, de a gyerekek számára felajánlott ingyenes lehetőségre akkora volt az érdeklődés, hogy erre nem volt idő. 

Mostanra sok szülő elvégezte a Bars tanfolyamot és otthon saját gyermekeiknek csinálnak Bars kezeléseket.

Biddle praxisában egy nagy helyiség van sok masszázsággyal és recepciós segítség is rendelkezésére áll. De erre igazából nincs szüksége senkinek aki Bars kezelést szeretne adni. Egy Bars kezelés bárhol elvégezhető! És hol nem szenvednek a gyerekek azért, mert az iskolák nem képesek a gyermekek igényeit figyelembe venni?
“Tehát találjunk erre helyet és időt és csak csináljuk!” – javasolja Biddle. 

„A gyerekeknek nagyon nagy szükségük van erre!”

 

Fordította: Pongrácz Rita
Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

Az alábbi videóban egy másik, olasz programról beszélgetnek, Dienes Maja közvetítésével:

Ha szeretnél Te is gyermekednek Bars kezelést, és hozzájárulás lehetek Nektek:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Választod-e akkor is?

Van, hogy érzed, hogy ott állsz egy ajtó előtt… Hívogat ami mögötte van, de nem lépsz át, mert… (Ide jöhetnek a kifogások.) Mi ez? Félelem, megfelelési kényszer? Félsz, hogy amit eddig ismertél eltűnik, félsz, hogy nem értenek majd meg, elveszítesz valakit vagy hogy rosszá tesznek, nem értenének meg? És amúgyis teljesen irracionális?

Az Access Consciousness® eszközei 2.

Az Access Consciousness® további eszközeinek áttekintése, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben és rendszeres használatukkal több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Hogyan építsd a lehetőségek izmát?

Problémás gyerek voltál? Amikor kicsi voltál, az egyetlen alkalom, amikor a szüleid figyeltek rád, amikor elestél és beütötted magadat vagy beteg voltál?
Megtanultad, hogy problémát kell létrehozni, hogy az emberek figyeljenek rád és közelebb kerülhess hozzájuk?

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

5 eszköz, hogyan hagyjunk fel a töprengéssel, és kezdjünk el élni

Töprengő vagy? Nappali álmodozó? Legnagyobb részben úgy találod magad, hogy a fejedben élsz?

Arról van szó, hogy arra tanítottak minket, hogy az eszünket használjuk, még akkor is, ha az életünk teremtéséről beszélünk. Valójában, ahogy én látom, az elméd tulajdonképpen egy kontrolláló mechanizmus, nem pedig a lehetőségek mechanizmusa.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget