Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Hogyan teremtenek a kérdések?

2020. 04. 17. | Access Consciousness®

A kérdés feltevése a teremtés egyik alapvető feltétele, eleme és alapvető eszköz az Access Consciousness®-ben is. Bár egy kérdés feltevése viszonylag könnyűnek és egyszerűnek tűnik, sajnos nagyon kevés ember tudja, hogyan kell kérdésben lenni.

Miért kérdezzünk?

Albert Einstein azt mondta, hogy ha egy órája lenne az univerzum legbonyolultabb problémájának megoldására, az első 55 percet azzal töltené, hogy megkeresse, milyen kérdéseket kell feltennie hozzá.

A kérdés elengedhetetlen a teremtéshez. A felfedezéshez. A változáshoz.

A kérdés egy kulcs, amely megnyitja az ajtót a nagyobb lehetőségek felé. Lehetővé teszi az univerzum számára, hogy megmutassa neked, amit kérsz.

Sajnos az iskolában nem tanítanak meg kérdéseket feltenni, csak azt, hogyan kell megtalálni a helyes választ. Gyerekként megtanultuk, hogy jutalomban részesülünk, ha helyesen válaszolunk.

Így hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha úgy kezdünk bele valamibe, hogy még nem tudjuk a helyes választ, akkor hibázunk. De ez egyáltalán nem igaz!

Milyen egy igazi kérdés?

A kérdéshasználat eszköze olyannyira egyszerű, mégis kevés ember tudja, hogyan lehet kérdésben és hogyan tehet fel valódi kérdést. A legtöbben egy következtetés végére tesznek kérdőjelet, vagy olyan kérdést tesznek fel, amire csak egy válasz adható és már konkrét válaszuk van rá.

Hogyan tegyél fel valódi kérdést?

Kezdetnek: Mit szeretnél teremteni? Szeretnél több pénzt teremteni a bankszámládra? Több örömöt az életedbe? Vagy esetleg több békét és könnyedséget a kapcsolataidba?

Bármivel kapcsolatban, amiből többet szeretnél teremteni az életedben, először is tedd fel a kérdést: Mi kellene hozzá?

Ahelyett, hogy azt kérdezed: Mi kellene hozzá, hogy ne kerüljek többé adósságba? (ami egy kikövetkeztetés kérdőjellel a végén), mi lenne, ha azt kérdeznéd, amikor több pénzt szeretnél teremteni, hogy: “Több pénzt szeretnék. Mi kellene hozzá? Mit kell tennem ezért?“.

Ezzel elülteted a magot, ami azt eredményezi, hogy az Univerzum megmutatja neked, hogy mit kell tenned azért, hogy több pénzed legyen, mint azt valaha is el tudtad volna képzelni. És amint az Univerzum megmutatta mit kell tenned, választhatod.

A valódi kérdés a legokosabb tér, ahonnan működhetsz.

Mi lenne, ha elkezdenéd napi szinten gyakorolni a kérdésfeltevést, és megtanulnád a különbséget az igazi kérdés és a kérdőjeles kikövetkeztetés között?

Milyen kérdést tehetsz fel ma, ami azonnal megnyitja az ajtót a nagyobb lehetőségek előtt?

Forrás: Shannon O’Hara: How does a question create?
Fordította: Kemény Ágnes

 

Ha szeretnél Te is változást, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Hogyan építsd a lehetőségek izmát?

Problémás gyerek voltál? Amikor kicsi voltál, az egyetlen alkalom, amikor a szüleid figyeltek rád, amikor elestél és beütötted magadat vagy beteg voltál?
Megtanultad, hogy problémát kell létrehozni, hogy az emberek figyeljenek rád és közelebb kerülhess hozzájuk?

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

Az Access Consciousness® eszközei

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Milyen intimitást élvezhetnél, ha nem létezne a szükség?

Észrevetted, hogy vannak dolgok, amiket kértél az életedben és elég gyorsan meg is jelentek?
És máskor meg nem jelennek meg közel sem olyan gyorsan?
Észrevetted, hogy nagyon sok minden, ha nem is minden, ami nem jelent meg olyan könnyen, azok valójában olyan dolgok, amelyekhez ragaszkodsz, hogy meglegyen és tényleg nem szükségesek számodra?

Hogyan húzzál energiát úgy, mint egy tornádó?

Szeretnéd tudni, hogy hogyan kell energiát húzni? Tudod mit? Már csinálod is! Egyszerűen nem tudsz létezni energiahúzás nélkül. De szeretnéd jobban csinálni, szeretnél jobb lenni benne? Szeretnél energiát húzni erősebben?