Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Hogyan teremtenek a kérdések?

2020. 04. 17. | Access Consciousness®

A kérdés feltevése a teremtés egyik alapvető feltétele, eleme és alapvető eszköz az Access Consciousness®-ben is. Bár egy kérdés feltevése viszonylag könnyűnek és egyszerűnek tűnik, sajnos nagyon kevés ember tudja, hogyan kell kérdésben lenni.

Miért kérdezzünk?

Albert Einstein azt mondta, hogy ha egy órája lenne az univerzum legbonyolultabb problémájának megoldására, az első 55 percet azzal töltené, hogy megkeresse, milyen kérdéseket kell feltennie hozzá.

A kérdés elengedhetetlen a teremtéshez. A felfedezéshez. A változáshoz.

A kérdés egy kulcs, amely megnyitja az ajtót a nagyobb lehetőségek felé. Lehetővé teszi az univerzum számára, hogy megmutassa neked, amit kérsz.

Sajnos az iskolában nem tanítanak meg kérdéseket feltenni, csak azt, hogyan kell megtalálni a helyes választ. Gyerekként megtanultuk, hogy jutalomban részesülünk, ha helyesen válaszolunk.

Így hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha úgy kezdünk bele valamibe, hogy még nem tudjuk a helyes választ, akkor hibázunk. De ez egyáltalán nem igaz!

Milyen egy igazi kérdés?

A kérdéshasználat eszköze olyannyira egyszerű, mégis kevés ember tudja, hogyan lehet kérdésben és hogyan tehet fel valódi kérdést. A legtöbben egy következtetés végére tesznek kérdőjelet, vagy olyan kérdést tesznek fel, amire csak egy válasz adható és már konkrét válaszuk van rá.

Hogyan tegyél fel valódi kérdést?

Kezdetnek: Mit szeretnél teremteni? Szeretnél több pénzt teremteni a bankszámládra? Több örömöt az életedbe? Vagy esetleg több békét és könnyedséget a kapcsolataidba?

Bármivel kapcsolatban, amiből többet szeretnél teremteni az életedben, először is tedd fel a kérdést: Mi kellene hozzá?

Ahelyett, hogy azt kérdezed: Mi kellene hozzá, hogy ne kerüljek többé adósságba? (ami egy kikövetkeztetés kérdőjellel a végén), mi lenne, ha azt kérdeznéd, amikor több pénzt szeretnél teremteni, hogy: “Több pénzt szeretnék. Mi kellene hozzá? Mit kell tennem ezért?“.

Ezzel elülteted a magot, ami azt eredményezi, hogy az Univerzum megmutatja neked, hogy mit kell tenned azért, hogy több pénzed legyen, mint azt valaha is el tudtad volna képzelni. És amint az Univerzum megmutatta mit kell tenned, választhatod.

A valódi kérdés a legokosabb tér, ahonnan működhetsz.

Mi lenne, ha elkezdenéd napi szinten gyakorolni a kérdésfeltevést, és megtanulnád a különbséget az igazi kérdés és a kérdőjeles kikövetkeztetés között?

Milyen kérdést tehetsz fel ma, ami azonnal megnyitja az ajtót a nagyobb lehetőségek előtt?

Forrás: Shannon O’Hara: How does a question create?
Fordította: Kemény Ágnes

 

Ha szeretnél Te is változást, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Te miért lehetsz hálás?

Mit jelent számodra a hála?
A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

Mit tudnak a gyermekeid a pénzről?

Azt szeretnéd, hogy a gyermekednek ugyanolyan valósága legyen, mint neked volt, vagy az a forrás szeretnél lenni számukra, ami valami másra bátorítja őket?
Mi lenne, ha tudhatnák, amit tudnak, és bátoríthatnád őket arra, hogy a pénzzel örömük és játékosságuk legyen? Mi lenne más most számodra pénzügyileg, ha olyanokat kérdeztek volna tőled, hogy: “Mit tudsz a pénzről, amit senki más nem tud?”

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Hogyan tartsunk fenn egészséges párkapcsolatot, ha össze vagyunk zárva?

Brandon Watt kapcsolati szakértő tanácsai, melyek jól jöhetnek bármikor, nem csak akkor, ha össze vagytok zárva…

Fix nézőpontok, avagy az életünk megrontói?

A legtöbbünknek határozott elképzelése van a környezetéről, a világunkról. Megítéljük a minket körülvevő világot, mindent ami történik velünk, körülöttünk, véleményt alkotunk magunkról és másokról. Címkéket aggatunk a dolgokra, jó, rossz, túl kevés, túl sok, túl könnyű, túl nehéz…

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget