Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Választod-e akkor is?

2020. 06. 25. | Tudatosság

Avagy az ajtó, amin nem vihetsz át mindent…

Van, hogy érzed, hogy ott állsz egy ajtó előtt… Hívogat ami mögötte van, de nem lépsz át, mert… (Ide jöhetnek a kifogások.) Mi ez? Félelem, megfelelési kényszer? Félsz, hogy amit eddig ismertél eltűnik, félsz, hogy nem értenek majd meg, elveszítesz valakit vagy valamit vagy hogy rosszá tesznek, nem értenének meg? És amúgyis teljesen irracionális?

Van, hogy fal előtt állunk. Amikor hosszú ideje toporgunk egy helyben, mintha már nem lenne semmi más irány, mint visszafelé… Vissza kell, hogy húzd magad. Mennyi energiát használsz arra, hogy fenntartsd ezt?

De van ott egy ajtó a falon… ami mögött érzed, hogy nagyobb és több lehetőség nyílna meg számodra… Megmagyarázhatatlan erő húz felé. De nem vihetsz át mindent.

Van, hogy tesztel az élet, az Univerzum vagy mindegy hogyan nevezzük…

Hajlandó vagy-e akkor is választani, ha minden összedől, amit eddig ismertél?

Hajlandó lennél-e mindent elveszíteni? Nem kell, hogy tényleg így legyen, de lesz ami lesz, menni arra, amerre menned kell?

Hajlandó vagy-e túllépni a korlátaidon, meghaladni jelenlegi Önmagadat, letenni mindent, ami már nem szolgál téged?

Ijesztő lehet, igen. De hajlandó vagy ébernek lenni, hogy mit teremthet az, ha lépsz? Milyen új jövő válik lehetségessé?

Hajlandó lennél megkövetelni azt, ami Neked működik? És ugrani… Ismeretlen és félelmetes lehet. De amit félelemként azonosítottál lehet, hogy valójában izgatottság?

Mi van akkor, ha azzal, hogy leteszel mindent az ajtó előtt, azzal többet kapsz Önmagadból és másokból is? Mi van akkor, ha ez az, ami mindenki számára többet teremt?

Az ajtó mögött mindig valami nagyobb vár…

Mered-e hinni, bízni benne, TUDNI?

Hajlandó vagy-e tudni, amit tudsz, kétségek nélkül?

Ha elakadtál, szeretnél továbblépni, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Milyen elismerést nem adsz meg?

Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Választod-e akkor is?

Van, hogy érzed, hogy ott állsz egy ajtó előtt… Hívogat ami mögötte van, de nem lépsz át, mert… (Ide jöhetnek a kifogások.) Mi ez? Félelem, megfelelési kényszer? Félsz, hogy amit eddig ismertél eltűnik, félsz, hogy nem értenek majd meg, elveszítesz valakit vagy hogy rosszá tesznek, nem értenének meg? És amúgyis teljesen irracionális?

Fix nézőpontok, avagy az életünk megrontói?

A legtöbbünknek határozott elképzelése van a környezetéről, a világunkról. Megítéljük a minket körülvevő világot, mindent ami történik velünk, körülöttünk, véleményt alkotunk magunkról és másokról. Címkéket aggatunk a dolgokra, jó, rossz, túl kevés, túl sok, túl könnyű, túl nehéz…

Milyen intimitást élvezhetnél, ha nem létezne a szükség?

Észrevetted, hogy vannak dolgok, amiket kértél az életedben és elég gyorsan meg is jelentek?
És máskor meg nem jelennek meg közel sem olyan gyorsan?
Észrevetted, hogy nagyon sok minden, ha nem is minden, ami nem jelent meg olyan könnyen, azok valójában olyan dolgok, amelyekhez ragaszkodsz, hogy meglegyen és tényleg nem szükségesek számodra?

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?
Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget