Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Választod-e akkor is?

2020. 06. 25. | Tudatosság

Avagy az ajtó, amin nem vihetsz át mindent…

Van, hogy érzed, hogy ott állsz egy ajtó előtt… Hívogat ami mögötte van, de nem lépsz át, mert… (Ide jöhetnek a kifogások.) Mi ez? Félelem, megfelelési kényszer? Félsz, hogy amit eddig ismertél eltűnik, félsz, hogy nem értenek majd meg, elveszítesz valakit vagy valamit vagy hogy rosszá tesznek, nem értenének meg? És amúgyis teljesen irracionális?

Van, hogy fal előtt állunk. Amikor hosszú ideje toporgunk egy helyben, mintha már nem lenne semmi más irány, mint visszafelé… Vissza kell, hogy húzd magad. Mennyi energiát használsz arra, hogy fenntartsd ezt?

De van ott egy ajtó a falon… ami mögött érzed, hogy nagyobb és több lehetőség nyílna meg számodra… Megmagyarázhatatlan erő húz felé. De nem vihetsz át mindent.

Van, hogy tesztel az élet, az Univerzum vagy mindegy hogyan nevezzük…

Hajlandó vagy-e akkor is választani, ha minden összedől, amit eddig ismertél?

Hajlandó lennél-e mindent elveszíteni? Nem kell, hogy tényleg így legyen, de lesz ami lesz, menni arra, amerre menned kell?

Hajlandó vagy-e túllépni a korlátaidon, meghaladni jelenlegi Önmagadat, letenni mindent, ami már nem szolgál téged?

Ijesztő lehet, igen. De hajlandó vagy ébernek lenni, hogy mit teremthet az, ha lépsz? Milyen új jövő válik lehetségessé?

Hajlandó lennél megkövetelni azt, ami Neked működik? És ugrani… Ismeretlen és félelmetes lehet. De amit félelemként azonosítottál lehet, hogy valójában izgatottság?

Mi van akkor, ha azzal, hogy leteszel mindent az ajtó előtt, azzal többet kapsz Önmagadból és másokból is? Mi van akkor, ha ez az, ami mindenki számára többet teremt?

Az ajtó mögött mindig valami nagyobb vár…

Mered-e hinni, bízni benne, TUDNI?

Hajlandó vagy-e tudni, amit tudsz, kétségek nélkül?

Ha elakadtál, szeretnél továbblépni, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Hogyan lépjünk ki a megfelelési kényszer csapdájából?

Életünk során számos alkalommal, számos embernek akarunk megfelelni, ami sokáig fel sem tűnik, nem tudatosul. Gyermekként hozzászoktunk, hogy különböző elvárások alapján teljesítsünk, akár otthon, akár az iskolában, ami később is megmarad, tanult programmá válik. A megfelelési kényszer már gyermekkorban megjelenhet a környezet hatására és az önbizalomhiány kialakulásának táptalaja.

Milyen elismerést nem adsz meg?

Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Amit születésed pillanatában el kellett volna mondani

Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.
Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

A tudatosság és ami mögötte van, avagy mi is az a tudatosság?

Napjainkban szinte mindenben létezik már tudatos. Tudatos táplálkozás, tudatos életmód, tudatos családtervezés, tudatos nevelés, tudatos vásárló, tudatos pénzügyek… Hosszú lenne a lista, ha mindent fel szeretnénk sorolni. Sokan gondolják, hogy ha ezek közül néhány dologban “tudatosak”, akkor már mindent megtettek. Közben mégis öntudatlanul élik az életüket.

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget