Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Döntés vagy választás?

2020. 01. 15. | Tudatosság

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.  smile

Most összeszedtem néhány gondolatot, ami talán segít ezt egy kicsit könnyebbé tenni.

A döntés számomra nehéz, nem csak mint folyamat, az energiája, a szó maga is összehúz és elnehezít. Mindig féltem, hogy rosszul döntök, nem tudom majd visszacsinálni, és ebből csak veszteségem származhat vagy rosszul jövök majd ki belőle. Mennyi ítélet, igaz?

Az ítéletek azok, amik megnehezítik ezt. A hibáktól, a hibázástól való félelem az, ami agyalásra késztet, a lehető legjobb döntés meghozatala érdekében.

Hogyan lehet ez könnyebb?

Ma már másképpen nézek rá, nem mint döntésre, hanem mint választásra. Önmagában a szó is mennyivel könnyedebb. A választás csak pillanatnyi, ha nem jött be, most már tudom, hogy választhatok mást. Nem kell, hogy megítéljem a választásom vagy akár önmagam.

Ez a könnyedség levette a „mindenáronjólakarokdönteni” súlyt a vállamról. Már nem kell, hogy tökéletes legyen a döntés, mert ha nem vagyok elégedett az eredménnyel vagy mást szeretnék, akkor meg van a lehetőségem mást választani.

Akár 10 másodpercenként. smile

Mit gondolsz, neked is van más választásod? Kipróbálnád?

Ha szeretnél Te is több könnyedséget a választásaidban

és hozzájárulás lehetek neked ehhez:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Kényszerűség vagy választás?

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk. Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

Hogyan tartsunk fenn egészséges párkapcsolatot, ha össze vagyunk zárva?

Brandon Watt kapcsolati szakértő tanácsai, melyek jól jöhetnek bármikor, nem csak akkor, ha össze vagytok zárva…

Amikor a gyerekek használják az Access Consciousness® eszközeit

Igen, a gyerekek is használ(hat)ják. Csak szólok, hogy lásd, mennyire egyszerűen is tud működni… ha nem agyaljuk túl. Nem csak az Access-t. Talán az egész életet.

Hogyan lépjünk ki a megfelelési kényszer csapdájából?

Életünk során számos alkalommal, számos embernek akarunk megfelelni, ami sokáig fel sem tűnik, nem tudatosul. Gyermekként hozzászoktunk, hogy különböző elvárások alapján teljesítsünk, akár otthon, akár az iskolában, ami később is megmarad, tanult programmá válik. A megfelelési kényszer már gyermekkorban megjelenhet a környezet hatására és az önbizalomhiány kialakulásának táptalaja.

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?
Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget