Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Döntés vagy választás?

2020. 01. 15. | Tudatosság

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.  smile

Most összeszedtem néhány gondolatot, ami talán segít ezt egy kicsit könnyebbé tenni.

A döntés számomra nehéz, nem csak mint folyamat, az energiája, a szó maga is összehúz és elnehezít. Mindig féltem, hogy rosszul döntök, nem tudom majd visszacsinálni, és ebből csak veszteségem származhat vagy rosszul jövök majd ki belőle. Mennyi ítélet, igaz?

Az ítéletek azok, amik megnehezítik ezt. A hibáktól, a hibázástól való félelem az, ami agyalásra késztet, a lehető legjobb döntés meghozatala érdekében.

Hogyan lehet ez könnyebb?

Ma már másképpen nézek rá, nem mint döntésre, hanem mint választásra. Önmagában a szó is mennyivel könnyedebb. A választás csak pillanatnyi, ha nem jött be, most már tudom, hogy választhatok mást. Nem kell, hogy megítéljem a választásom vagy akár önmagam.

Ez a könnyedség levette a „mindenáronjólakarokdönteni” súlyt a vállamról. Már nem kell, hogy tökéletes legyen a döntés, mert ha nem vagyok elégedett az eredménnyel vagy mást szeretnék, akkor meg van a lehetőségem mást választani.

Akár 10 másodpercenként. smile

Mit gondolsz, neked is van más választásod? Kipróbálnád?

Ha szeretnél Te is több könnyedséget a választásaidban

és hozzájárulás lehetek neked ehhez:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Amit születésed pillanatában el kellett volna mondani

Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.
Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

Mit tudok kezdeni a fájdalommal?

Elgondolkodtam a fájdalmakon és azon, hogy mit tehetünk velük. Illetve, hogy vajon hányféle nézőpont és hiedelem kapcsolódik hozzájuk?

Döntés vagy választás?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagy a különbség a döntés és a választás között. Amennyire emlékszem, nekem mindig nehézséget okozott dönteni. Mérleg csillagjegyűként mindig azt hittem, hogy ez a jegy sajátossága lehet, hiszen a nevéhez mérten, mindig mérlegeltem. De már van egy olyan sejtésem, hogy csillagjegytől függetlenül, mások is küzdenek ezzel.

A tudatosság és ami mögötte van, avagy mi is az a tudatosság?

Napjainkban szinte mindenben létezik már tudatos. Tudatos táplálkozás, tudatos életmód, tudatos családtervezés, tudatos nevelés, tudatos vásárló, tudatos pénzügyek… Hosszú lenne a lista, ha mindent fel szeretnénk sorolni. Sokan gondolják, hogy ha ezek közül néhány dologban “tudatosak”, akkor már mindent megtettek. Közben mégis öntudatlanul élik az életüket.

A szavakon túl… az Access Consciousness®-ről

Nehéz lenne néhány szóban megfogalmazni mi is az az Access Consciousness®. Talán nem is lehet szavakkal kifejezni. Egy életérzés, amit ha egyszer megéreztél, az életed része lett, onnan már semmi sem lesz ugyanaz. És akkor már nem is akarod, hogy ugyanaz legyen…