Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

2019. 05. 24. | Access Bars®

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival. A Journal of Energy Psychology által közzétett kutatás alapján már egyetlen 90 perces kezelést követően a szorongás tüneteinek súlyossága 84,7%-kal, a depresszió tünetei pedig 82,7%-kal csökkentek.

Dr. Dain Heer – az Access Consciousness® társközreműködője – saját elmondása szerint évtizedekkel ezelőtt annyira depressziós és túlterhelt volt, hogy kitűzte öngyilkossága napját is. Látszólag mindene megvolt, úgy gondolta, hogy boldognak és elégedettnek kellene lennie, de valamiért mégsem volt az. Ekkor egy hirdetésnek köszönhetően találkozott az Access Bars® kezeléssel, ami segített neki visszatérni az életbe.

Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

“Még sosem láttam agyat így viselkedni. … Ez lenyűgözött.”

Dr. Jeffrey L. Fannin

Bars® kezelés előtt és után 60 résztvevő agyhullámait vizsgálták meg egy speciális eszközzel. A két mérés között jelentős különbséget állapítottak meg. Azt tapasztalták, hogy a testben beragadt energiák elkezdtek áramlani. A tanulmányban részt vevők 85%-a pedig pozitív változásokról számolt be. 

A vizsgálatok továbbá igazolták azt is, hogy Bars® kezelés közben megváltoznak az agyhullámok, és az egy órás kezelés után az agy hasonló állapotba kerül, mint amikor egy jógamester több órás meditációt végez.

Továbbiak az alábbi videóban megtekinthetőek, magyar felirattal. 

Ha a videó nem jelenik meg, engedélyezd a marketing sütiket is!
Engedélyezem

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

A szavakon túl… az Access Consciousness®-ről

Nehéz lenne néhány szóban megfogalmazni mi is az az Access Consciousness®. Talán nem is lehet szavakkal kifejezni. Egy életérzés, amit ha egyszer megéreztél, az életed része lett, onnan már semmi sem lesz ugyanaz. És akkor már nem is akarod, hogy ugyanaz legyen…

Milyen hatása van a gyermekekre az Access Bars®-nak?

Dr. David Biddle Bars Facilitátor saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. „Hogyan segíthetünk ezeknek a gyerekeknek abban, hogy jobban tudjanak működni az iskolában? Felvetette, hogy Bars kezeléseket ajánl fel, amely javíthatja a gyerekek agyi működését és megkönnyítheti számukra a tanulást és a tanult információk megőrzését.

Kényszerűség vagy választás?

Az egyik dolog, amit tenni szoktunk, hogy kényszerűségből választunk dolgokat, ahelyett, hogy választásból tennénk. Nem vesszük észre, hogy valójában valamikor mi választottuk ezt a helyzetet, azért hogy meglegyen ez a választásunk, és valahányszor valamit kényszerből választasz, akkor szükségszerűen neheztelsz miatta.

Fix nézőpontok, avagy az életünk megrontói?

A legtöbbünknek határozott elképzelése van a környezetéről, a világunkról. Megítéljük a minket körülvevő világot, mindent ami történik velünk, körülöttünk, véleményt alkotunk magunkról és másokról. Címkéket aggatunk a dolgokra, jó, rossz, túl kevés, túl sok, túl könnyű, túl nehéz…

Hogyan teremtenek a kérdések?

A kérdés feltevése a teremtés egyik alapvető feltétele, eleme és alapvető eszköz az Access Consciousness®-ben is. Bár egy kérdés feltevése viszonylag könnyűnek és egyszerűnek tűnik, sajnos nagyon kevés ember tudja, hogyan kell kérdésben lenni.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget