Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Te miért lehetsz hálás?

2020. 02. 28. | Tudatosság

Mit jelent számodra a hála?

A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

A hálát sokszor a boldogsággal kötik össze, de melyik érkezik előbb? Azt gondolnánk, hogy az lehet hálás, aki boldog, de mi van akkor, ha a hála hozza magával az elégedettséget és a boldogságot? Képes megváltoztatni a gondolkodásunkat és azt, ahogy a körülöttünk lévő világot látjuk.

Amikor hálásak vagyunk, társul mellé egy pozitív érzés is, amitől minden békésebb és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat. Ha áttekintjük mennyi mindenért lehetünk hálásak az életünkben, nem csak vidámabbak lehetünk, hanem a későbbiekben a mindennapokban is könnyebben észrevehetjük ezeket a dolgokat.

Tennél egy próbát, hogy mi változik az életedben, ha elkezdesz hálával tekinteni a körülötted lévőkre?

Mi lenne, ha ezzel az egyszerű dologgal, mint a hála gyakorlásával, elégedettebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetnél?

Nincs más dolgod, mint naponta átgondolni, hogy mi az, amiért hálás lehetsz az életedben. Ehhez letölthetsz egy egyszerű hálanaplót INNEN, és feljegyezhetsz minden nap 1-2 dolgot, amire hálával tekinthetsz. Természetesen ha hosszabban szeretnéd megfogalmazni, használhatsz bármilyen naplót vagy füzetet ehhez.

Készítheted magadnak, vagy akár meg is oszthatod azzal, akivel szeretnéd. Csak kezdd el napról napra feljegyezni, ami eszedbe jut. Lehetnek ezek a múltad eseményei, a jelen vagy emberek, akik fontosak az életedben. Nem baj, ha eleinte nehezen megy, idővel egyre több lesz.

Ne felejts el saját magadért sem köszönetet mondani! Mi az, amit szeretsz saját magadban és amiért hálás lehetsz saját magadnak?

Mi lenne, ha a március a hála hónapja lenne az életedben? Mi változna? Játssz ezzel.

Jó szórakozást hozzá!

Ha szeretnél Te is változást, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Mit fognak mások szólni?

Azt hiszem nem sok olyan ember él a Földön, akinek ne lett volna hasonló gondolata élete során legalább egyszer: “Mit fognak mások szólni?” Ha neked még sosem volt ezzel gondod, szerencsésnek tudhatod magad.

Milyen elismerést nem adsz meg?

Volt egy heves vitánk a legjobb barátommal, Garyvel, az Access alapítójával. Mindkettőnket érdekelnek a lehetőségek, mindkettőnk kezében vannak Access eszközök, mindketten használjuk a kérdéseket, és mégis nekimentünk egymásnak. Egy halom olyan dolog jött fel, amik évek óta jelen voltak, amiket sosem oldottunk meg igazán, és nem is tudatosult bennünk, hogy ott vannak.

Hogyan érthetjük meg a testünk jelzéseit?

Minél gyakrabban beszélgetsz a testeddel, kérdéseket teszel fel neki és a lényed minden pórusával meghallgatod a választ, annál finomabbá és intimebbé válik a kapcsolat a testeddel. Egyszerűen elkezdheted jól érezni magad a testeddel, úgy, hogy kérdéseket teszel fel neki és meghallgatod az energetikai választ, amit a tested ad.

Hogyan teremtenek a kérdések?

A kérdés feltevése a teremtés egyik alapvető feltétele, eleme és alapvető eszköz az Access Consciousness®-ben is. Bár egy kérdés feltevése viszonylag könnyűnek és egyszerűnek tűnik, sajnos nagyon kevés ember tudja, hogyan kell kérdésben lenni.

Te miért lehetsz hálás?

Mit jelent számodra a hála?
A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

Archívum

Kövessetek a Facebook-on is!

Facebook Pagelike Widget