Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Te miért lehetsz hálás?

2020. 02. 28. | Tudatosság

Mit jelent számodra a hála?

A mindennapok feladatai közepette a legtöbbször nem vesszük észre a mindennapi csodákat, amik körülvesznek minket. Talán érdemes időről időre külön figyelmet szentelni ezeknek, picit lassítani és ránézni az életünkre, hogy mi az, ami ajándék benne.

A hálát sokszor a boldogsággal kötik össze, de melyik érkezik előbb? Azt gondolnánk, hogy az lehet hálás, aki boldog, de mi van akkor, ha a hála hozza magával az elégedettséget és a boldogságot? Képes megváltoztatni a gondolkodásunkat és azt, ahogy a körülöttünk lévő világot látjuk.

Amikor hálásak vagyunk, társul mellé egy pozitív érzés is, amitől minden békésebb és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat. Ha áttekintjük mennyi mindenért lehetünk hálásak az életünkben, nem csak vidámabbak lehetünk, hanem a későbbiekben a mindennapokban is könnyebben észrevehetjük ezeket a dolgokat.

Tennél egy próbát, hogy mi változik az életedben, ha elkezdesz hálával tekinteni a körülötted lévőkre?

Mi lenne, ha ezzel az egyszerű dologgal, mint a hála gyakorlásával, elégedettebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetnél?

Nincs más dolgod, mint naponta átgondolni, hogy mi az, amiért hálás lehetsz az életedben. Ehhez letölthetsz egy egyszerű hálanaplót INNEN, és feljegyezhetsz minden nap 1-2 dolgot, amire hálával tekinthetsz. Természetesen ha hosszabban szeretnéd megfogalmazni, használhatsz bármilyen naplót vagy füzetet ehhez.

Készítheted magadnak, vagy akár meg is oszthatod azzal, akivel szeretnéd. Csak kezdd el napról napra feljegyezni, ami eszedbe jut. Lehetnek ezek a múltad eseményei, a jelen vagy emberek, akik fontosak az életedben. Nem baj, ha eleinte nehezen megy, idővel egyre több lesz.

Ne felejts el saját magadért sem köszönetet mondani! Mi az, amit szeretsz saját magadban és amiért hálás lehetsz saját magadnak?

Mi lenne, ha a március a hála hónapja lenne az életedben? Mi változna? Játssz ezzel.

Jó szórakozást hozzá!

Ha szeretnél Te is változást, és hozzájárulás lehetek a választásodhoz:

 

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Az Access Consciousness® eszközei

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Fix nézőpontok, avagy az életünk megrontói?

A legtöbbünknek határozott elképzelése van a környezetéről, a világunkról. Megítéljük a minket körülvevő világot, mindent ami történik velünk, körülöttünk, véleményt alkotunk magunkról és másokról. Címkéket aggatunk a dolgokra, jó, rossz, túl kevés, túl sok, túl könnyű, túl nehéz…

Amit születésed pillanatában el kellett volna mondani

Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél, és elmondani neked, akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál, és leszel a világnak.
Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

Hogyan tudja a hála megváltoztatni az életed?

Mennyi minden változott nálad az utóbbi években? Az utóbbi hat hónapban? Három hónapban? Az elmúlt héten?
Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

Az Access Consciousness® eszközei 2.

Az Access Consciousness® további eszközeinek áttekintése, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben és rendszeres használatukkal több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.