Mi az az Access Consciousness®?

 

Írások az Access-ről és az eszközeiről

 

Kérted már, hogy legyen könnyű?

Milyen intimitást élvezhetnél, ha nem létezne a szükség?

2019. 10. 18. | Tudatosság

Az alábbi bejegyzés Dr. Dain Heer-től, az Access Consciousness® társalapítójától származik.

Észrevetted, hogy vannak dolgok, amiket kértél az életedben és elég gyorsan meg is jelentek?

És máskor meg nem jelennek meg közel sem olyan gyorsan?

Észrevetted, hogy nagyon sok minden, ha nem is minden, ami nem jelent meg olyan könnyen, azok valójában olyan dolgok, amelyekhez ragaszkodsz, hogy meglegyen és tényleg nem szükségesek számodra?

Személy szerint én akkor már párkapcsolatban voltam, amikor szükségem és vágyam is volt arra, hogy a partnerem jobban szeressen, jobban törődjön velem, többet adjon nekem, és valahogy ez az egész csak nem történt meg.

Nem számított, hogy mit csináltam – beszélgetés, konzultációk, próbáltam mindent. Az egyetlen dolog, ami megváltoztatta ezt, hogy túljutottam a szükségen. Amikor már nem volt meg bennem ezeknek a dolgoknak a szükségessége, hogy megkapjam őket, hirtelen elkezdtek megjelenni és megkaptam, amit gondoltam, hogy szükséges számomra, és képes voltam ezeket befogadni és élvezni teljes hálával.

Akár a pénz szükségéről van szó,arról, hogy meg kell találnunk a tökéletes párkapcsolatot, karriert vagy, hogy a partnerünk illetve családtagunk még jobban szeressen minket, jobban megértsenek, jobban és többet törődjenek velünk, mi van ha a szükségen túllépve invitálhatunk meg valami mást az életünkbe?

Hogyan kezdjük ezt el?

Egy dolog, amire újra és újra rájöttem, hogy csak akkor van a szükség érzete, amikor azt te nem adod meg saját magadnak. És abban a másodpercben, amikor hajlandó vagy megadni ezt önmagadnak, azt amiről azt gondoltad, hogy szükséges számodra, abban a másodpercben meg is jelenik!

Hányszor gondoltad azt az életed során, hogy szükséged van egyfajta párkapcsolatra? Majd amikor már kerested hosszú ideje és nem sikerült megtalálni, amit keresel azt mondod: “Tudod mit? Befejeztem, hogy párkapcsolatot keressek! Nincs rá szükségem! Nem érdekel többé, hogy van vagy nincs párkapcsolatom! Egyszerűen csak élni és élvezni fogom az életemet!”

Majd 3 nappal később vagy 3 perccel később valaki megjelenik és azt mondja: “ Kész vagyok arra, hogy párkapcsolatban legyek veled.” És ez mindennel így van, amit csak kértél?

Amikor hajlandóak vagyunk azon túllépni, hogy szükségünk van bármire vagy bárkire, az a valós kezdete annak, hogy meginvitálod az intimitásnak azt a fokát, ami eddig még nem létezett.

Legtöbbször, amikor az emberek az intimitásról beszélnek, akkor valójában a szexről beszélnek vagy egy szoros párkapcsolatról. De az a fajta intimitás, amire én invitállak itt, hogy felfedezd, az nem a szexről szól egyáltalán. Az arról szól, hogy jelen vagy önmagaddal. Arról, hogy törődsz önmagaddal, kedves vagy és nagylelkű magaddal, amikor hajlandó vagy ezt birtokolni önmagaddal, és megengeded ezt másokkal szemben is, nem számít, hogy milyen kapcsolatról van szó.

Milyen lenne, ha hajlandó lennél kinyitni az ajtót egy olyan fokú intimitásnak önmagad felé, ami lehetővé tenné, hogy a szükségen túli valóságból működj – akár a szükség, mint visszaigazolás, szerelem illetve annak a szüksége, hogy falakat le vagy felhúzzunk olyan emberekkel szemben, akik nem kedvesek veled?

Kezd el feltenni ezt a kérdés naponta magadnak:

Ha tényleg nem lenne semmire szükségem most, akkor mi más lehetne az életemben?

Amikor elkezded felfedezni, hogy a szükség, amiről eddig azt gondoltad, hogy jelen van, már nincs ott, akkor már mindent meg tudsz teremteni, amit választani szeretnél.

Ha nem lenne szükséged semmire, mennyivel több öröm lehetne jelen az életedben?

Mi jelenhetne meg az életedben, ami eddig nem bukkant még fel?

Fordította: Kozák Anikó

Ha úgy érzed, hogy itt az idő a fix nézőpontok elengedésére és a tudatos életre:

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

Változtatnál az életeden? Tedd meg az első lépést!

Írj email-t vagy egyeztess Velem időpontot telefonon egy Bars® kezelésre!

A szorongás és a depresszió csökkentése, avagy az Access Bars® tudományos háttere

Napjainkra több tudományos kutatás is foglalkozott az Access Bars® kezeléssel illetve a hatásaival.
Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust megkérték, hogy térképezze fel olyan emberek agyát, akiken alkalmazzák a Bars® kezelést. Az eredmény még őt is meglepte…

Az Access Consciousness® eszközei

Az Access Consciousness® rengeteg eszközt bocsát a rendelkezésünkre, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben. Ezen eszközök rendszeres használatával több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

Hogyan lépjünk ki a megfelelési kényszer csapdájából?

Életünk során számos alkalommal, számos embernek akarunk megfelelni, ami sokáig fel sem tűnik, nem tudatosul. Gyermekként hozzászoktunk, hogy különböző elvárások alapján teljesítsünk, akár otthon, akár az iskolában, ami később is megmarad, tanult programmá válik. A megfelelési kényszer már gyermekkorban megjelenhet a környezet hatására és az önbizalomhiány kialakulásának táptalaja.

Az Access Consciousness® eszközei 2.

Az Access Consciousness® további eszközeinek áttekintése, melyek segítségével megváltoztathatunk bármit, amit meg szeretnénk változtatni az életünkben és rendszeres használatukkal több könnyedséget, több lehetőséget, több örömöt teremthetünk az életünkben.

A tested a legjobb barátod: 5 eszköz, hogyan kezdd el szeretni a tested

Hogy tudnád jellemezni a kapcsolatod a testeddel?

Ha kapcsolatban lennél éppen most a testeddel, hogyan jellemeznéd? Szerető, könnyed, energikus? Stresszes, strapás és nehéz? Vagy teljesen elkerülöd, hogy ezen töprengj?
Egy dolog van, amit ritkán teszünk a testünkért, hogy elismerjük, hogy a testünk tudja, hogy mit szeretne, akkor is, ha mi nem!